MOTÖRHEADIN KANSSA SAMANKALTAISET PELIT

Motörhead-peli kuuluu alun perin ruotsalaisen pelinkehittäjän NetEntin rock-henkiseen trilogiaan. Se on kolmas osa ja sitä edeltävät Guns N’Roses ja Jimi Hendrix pelit, joihin kannattaa myös tutustua.

1. Guns N’Roses -peli

Tässä pelissä muistellaan 80-90-luvun legendaarista yhtyettä ja se julkaistiin bändin 30-vuotis juhlavuoden kunniaksi. Tässä pelissä on mukana symboleina bändin jäsenet, pelikortit, albumien kannet ja musiikkivideot. Pelin musiikin voi valita itse ja pelissä ovat mukana yhtyeen kaikki klassikkokappaleet. Rullia ympäröivät välkkyvät valot ja hurraava yleisö stadion keikan tunnelmaa luomaan.

Pelissä on paljon kiinnostavia bonustoimintoja, jotka kasvattavat voittomahdollisuuksia

Tässä pelissä on runsaasti erikoistoimintoja, joten siihen ei kyllästy ihan heti. Symboleiden mukana ovat wildit, hajautetut symbolit, voittokertoimet, ilmaiset pelikierrokset ja bonuspyörä. Pelissä on sattumanvaraisesti normaaliin peliin ilmaantuvia erikoisominaisuuksia, sekä erilaisia bonuskenttiä. Niissä kaikissa on Guns N’ Roses -teema. Appetite for Destruction on wild-ominaisuus, joka käynnistyy normaalin pelin aikana. Siinä kolmelle keskimmäiselle rullalle ilmestyy ristin muotoon viisi wild-symbolia.

Solo-kertoimet ilmestyvät satunnaisesti, kun ruudulle tulee kolme samaa symbolia. Niillä voi saada 4 -10 kertaisen voiton, kertoimen ohittaessa saman symbolin. Bonuspyörä aktivoituu, kun rullille ilmestyy yhtä aikaa kolme bonussymbolia. Niillä voi napata itselleen yhden plakinnoista, jotka ovat Encore Free Spins, Crowd Pleaser ja kaikille mieluinen käteisvoitto.

Crowd Pleaser Feature -toiminto eli ”Ota yleisösi” on toiminto, jossa pelaaja pääsee itse villitsemään odottavaa yleisöä. Pelaaja valitsee instrumentin ja soittaa sitä, kunnes yleisö sekoaa. Kun valinta osuu oikeaan ja yleisö villiintyy, voittaa rokkitähdelle sopivan palkkion. Encore Free Spins on puolestaan erinomainen ilmaiskierrostoiminto ja tarjoaa pelaajalle 10 ilmaiskierrosta, jotka toimivat pinotun wildin periaatteella.

2. Jimi Hendrix -peli

Trilogian toinen peli vie pelaajan 60-luvun tunnelmaan yhden maailman tunnetuimman kitaristin, Jimi Hendrixin kappaleiden mukana. Pelin symbolit ovat hippihenkisiä, musiikin ja grafiikan lisäksi pelissä on bonusosuuksia, ilmaiskierroksia, mobiiliversio ja suuria voittoja.

Jimi Hendrix -pelin bonukset ja voittosymbolit

Pelissä on viisi rullaa kolmessa rivissä. Pelin yksi parhaita ominaisuuksia on Pick and Click niminen minipeli. Se alkaa, kun rullalle ilmaantuu kolme hajautettua symbolia, eli kolme sooloilevaa Jimi Hendrixiä. Minipelissä pelaaja painelee näytöllä olevia kaiuttimia, joista jokainen piilottelee takanaan voittoa. Voittojen joukosta löytyy kolikkovoitto, Purple Haze -, Little Wing – ja Crosstown Traffic -ilmaispyöräytyksiä. Näihin pyöräytyksiin pääsee vain Pick and Click-ominaisuuden kautta.

Red-Guitar Re-Spins on ominaisuus, joka käynnistyy punaisesta kitarasymbolista. Rullat pyörivät kunnes keloille ilmestyy toinen punainen kitara, tai ruutu täyttyy. Punaiset kitarat jähmettyvät keloille, muut rullat jatkavat pyörimistään.

Kolikkovoitot ovat täysin riippuvaisia onnesta. Niiden kerrointen koot vaihtelevat 8 – 30 välillä. Crosstown Traffic on ilmaiskierros, jossa voi saada enintään 6 ilmaispyöräytystä. Niiden aikana yksi, tai useampi pyörä muuttuu Wild-symboliksi. Purple Haze voi tarjota 6-12 ilmaiskierrosta, joiden aikana symbolit 10, sotilas, kuningatar, kuningas ja ässä vaihtuvat Wild-symboleiksi. Little Wingin aikana ilmaiskierroksia voi saada 6-12 ja joista kunkin aikana voi rullille ilmaantua Overlay Wilds-symboli.