MITEN MOTÖREAD-PELISSÄ VOI VOITTAA?

Motörhead pelin voitot ja niiden voitonmaksu näkyvät pelin mukana tulevasta maksutaulukosta. Ace of Spade on Wild-symboli ja eikä siitä makseta sellaisenaan. Wild symbolit toimivat parhaiten ilmaiskierroksella, jolloin ne voivat tuoda hyviä voittoja. Wild korvaa kaikki symbolit, paitsi hajautetut symbolit. Niitä voi saada pääpelissä ja bonus pelissä pinottuna.

Hajautetustakaan symbolista ei makseta sellaisenaan, mutta se laukaisee ilmaispyöräytyksiä sisältävän bonuspelin. Hajautetut symbolit tulevat näkyviin pelin rullille 3, 4 ja 5. Voit voittaa 10 ilmaiskierrosta, mutta niitä ei ole helppoa saada. Parhaimman maksun saa Lemmy ja tähti symboleilla.

Mysteerikelalla voittaminen

Lisäksi pelissä on erikoisominaisuutena mysteerikela-ominaisuus. Jokaisella pyöräytyksellä pääpelissä, tai ilmaispyöräytyspelissä on vähintään yksi, tai useampi rulla, jotka muuttuvat mysteerikela, ellei Bomber-ominaisuus ole aktivoituna.Tämä mysteerikela -ominaisuus tarkoittaa, että sen symbolit ovat piilotettuna ja mysteerikeloja voi olla pyöräytyksen aikana enintään neljä. Niiden tulee sisältää samoja symboleita, kuin ensimmäinenkin rulla. Kun rullat pysähtyvät, mysteerisymbolit ilmaantuvat pinottuina ja päämääränä on saada samoja symboleita, kuin ne, jotka ilmestyvät rullille normaalin pyöräytyksen aikana.

Kun rullilla on näkyvissä mysteerisymboleita, ne muuttuvat sattumanvaraisiksi symboleiksi, paitsi hajautetuksi symboliksi. Tämä moodi on hyvä, koska se tapahtuu pelissä melko usein. Toisinaan mysteerikela kloonautuu ja voit saada linkitettyjä rullia, kuten Twin Spin -pelissä, joten tällä tavalla voit saada entistä suurempia ja parempia voittoja. Haluat varsinkin rullien linkittyvän rullista 1-2 ja melko varmasti saat sillä suurempia voittoja. Paras voitto on silloin kun mysteerirullista paljastuu patoja, eli Ace of Spades.

Peruspelin aikana ja ilmaiskierros moodissa ainakin yksi, tai useampi rulla muuttuu mysteerikelaksi, joka sisältää pinottuja rullia täynnä mysteerisymboleita. Kun rulla lakkaa pyörimästä ja jos millä tahansa rullalla on mysteerisymboli, se muuttuu sattumanvaraiseksi symboliksi antaen sinulle mahdollisuuden voittaa merkittäviä summia.

Bomber-ominaisuudella voittaminen

Bomber-ominaisuus aktivoituu sattumanvaraisesti vain peruspelissä, ennen kuin pyöräytys alkaa riippumatta panoksestasi. Bomber-ominaisuus tuo peliin sattumanvaraisia mysteerisymbolien klustereita. Pelissä ilmestyy usein ja useita pommeja rullille ja ne saavat aikaan vähintään 10 mysteerisymbolia. jotka muuttuvat miksi tahansa tavalliseksi symboliksi. Pommeja voi olla enintään viisi ja ne voivat antaa 15 mysteerisymbolia.

Jokainen pommi sisältää mysteerisymbolien klusterin. Kun jokainen pommi on generoinut mysteerisymbolin, rulla alkaa pyöriä mysteerisymbolien pysyessä paikoillaan sattumanvaraisesti valitun symbolin kanssa, samalla tavalla kuin mysteerikelaominaisuudessa.

Ilmaispyöräytyksillä voittaminen

Näiden ominaisuuksien lisäksi voit voittaa ilmaispyöräytys ominaisuudella. Kaikki viisi hajautettua symbolia antavat saman määrän ilmaispyöräytyksiä, kuin 3 hajautettua symbolia. Ilmaispyöräytyksissä on sama mysteerikela-ominaisuus, mutta siihen lisätään rullille myös wildit.

Jos mysteerikelat ilmestyvät ilmaispyöräytysmoodissa, on yleisempää kuin peruspelissä, että symbolit jotka näkyvät ovat sinulle hyödyllisiä. Jos saat 10 ilmaispyöräytystä ja mysteeriominaisuus on jokaisella pyöräytyksellä linkitetyillä rullilla, niin saat myös wild-symboleja pinotussa muodossa. Tämä voi tuoda suuria voittoja. Kokonaisvoittoihin sisällytetään kaikki ilmaiskierrosten voitot, lisättynä mihin tahansa voittoon siltä kierrokselta, jolla ilmaispyöräytys aktivoitiin.

Ilmaiskierros moodi aktivoidaan peruspelin aikana, kun 3 hajautettua ikonia ilmestyy minne tahansa kolmatta, neljättä tai viidettä rullaa. Voit saada jopa 10 ilmaiskierrosta ja lisäksi niissä on mukana mysteerisymboleita, jotka laukaisevat suuria voittoja. Kun ilmaispyöräytyskierros on aktivoituna, voi voittaa myös lisä ilmaispyöräytyksiä. Sattumanvaraisesti valittu wild ilmestyy sekin aika ajoin ilmaiskierrosten aikana parantamaan voittoja. Ilmaiskierrokset lisätään mihin voittolinjaan tahansa.

Parhaimmat voitot saa ilmaiskierroksilla, koko ruudun Lemmy-symboleilla, mutta hajautetut symbolit ilmestyvät ainoastaan rullille 3-5. Parhaimmillaan voit voittaa panoksesi 570x, 3 bonuspeliä joissa on ilmaispyöräytys ominaisuus ja lisäksi pelissä on hajautettuja, sekä wild-symboleja lisäämässä voitonmahdollisuutta.